Saturday, April 01, 2006

Diáktagokat vár a HUNAGI

HUNAGI on the webpage of the Television Broadcast Company Hír TV(c) HírTV


Diáktagsági díj nélkül léphet be a következő 13 jelentkező a Magyar Térinformatikai Társaság (Hunagi) hallgatói diáktagozatába.


A Magyar Térinformatikai Társaság (Hunagi) 2002-ben hozta létre hallgatói diáktagozatát. Ezzel a Hunagi a hazai és külföldi térinformatikai ismeretek, tapasztalatok, kezdeményezések és eredmények minél gyorsabb és szélesebb körű elterjesztését kívánja szolgálni, hogy a gyűjtött ismeretekkel felvértezve még tájékozottabban kezdhessék meg szakmai életpályájukat. A HUNAGI hallgatói, diák tagozat tagjai lehetnek mindazok, akik igazoltan valamely oktatási intézmény nappali, esti, levelező, távoktatásos, továbbképző tanulói, hallgatói. Jelenleg 37 tagja van a tagozatnak, mentoruk Prof. Dr. Márkus Béla, a NYME-GEO Főiskolai Kar főigazgatója. Az ESRI Magyarország 2006-ban egy 50 fős hallgatói kontingens Hunagi tagdíjának átvállalását biztosítja, így a következő 13 új jelentkezőnek diáktagsági díjat ez évben nem kell fizetnie. Bővebb információ: http://www.hunagi.hu/Jelentkezés: http://geoweb.geo.info.hu/vhost/hunagi/index.htm .(http://www.edupress.hu/)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 

 

The Spatial Data Interest Community of more than 100 Member Institutions


Hungarian Association
for Geo-information
hunagi@hunagi.hu
www.hunagi.hu
tel:+36 30 415 8276

Add me to your address book
Name:

Szakmai önéletrajz (2019.szeptember 9): https://eu1.documents.adobe.com/public/fs?aid=CBFCIBAA3AAABLblqZhCxAu-jWxUHiz2xXAQEQW-hazhHPwo4Qa1zsOyuvS6N3OhX6hjjqGLoZ8XljtLgF7A%2A

Geo Visitors Map
eXTReMe Tracker